Luftvärmepump

Luft-luftvärmepumpar för energieffektiv och miljövänlig uppvärmning

Vill du spara pengar och energi samtidigt som du värmer upp ditt hem på ett miljövänligt sätt? Då är en luft-luftvärmepump något för dig.

Fördelar med luft-luftvärmepumpar:

Uttnyttja solens gratisenergi: Luft-luftvärmepumpar använder solens energi lagrad i utomhusluften för att effektivt generera värme eller kyla för ditt hus.
Hämta energi och maximera effektivitet: Genom att hämta energi från utomhusluften och effektivt utvinna värme och kyla kan våra luft-luftvärmepumpar minska dina kostnader avsevärt – i bästa fall med över 75 procent.
Oberoende av väderförhållanden: Oavsett om det är varmt eller kallt utomhus kan en luft-luftvärmepump dra nytta av solens gratisenergi, som lagras i luften. Våra produkter är designade för att effektivt utnyttja denna gratisenergi och optimera ditt inomhusklimat.

Varför välja Mitsubishi Electric Sverige:

Högkvalitativ och pålitlig produkt: En luft-luftvärmepump från Mitsubishi Electric Sverige erbjuder hög kvalitet och pålitlighet för långvarig användning.
Trygghet och service: Vid köp av en luft-luftvärmepump från Mitsubishi Electric Sverige genom en auktoriserad installatör/återförsäljare får du 5 års garanti och möjlighet att förlänga garantin upp till 16 år med en trygghetsförsäkring.
Snabb återbetalning: Kostnadsbesparingarna är så betydande att de ofta möjliggör återbetalning av installationsinvesteringen inom bara några år.
Varför välja Tullinge Rör för värmepumpinstallation i Stockholm:
Erfarenhet och expertis: Tullinge Rör är en av de största aktörerna i Stockholm för värmepumpinstallationer i både villa och fastighet.
Showroom för värmepumpar: Besök vårt showroom på Bernströmsvägen 2 mellan Tumba och Tullinge i Södra Stockholm för att se och jämföra olika modeller.
Certifierade installatörer: Våra certifierade installatörer erbjuder professionell rådgivning och service för dina värmepumpbehov.
Gratis råd och offerter: Kontakta oss redan idag för gratis rådgivning och offerter för värmepumpar i Stockholm med omnejd.

 

Få kostnadsfri rådgivning kring rätt val av luftvärmepump:

Tveka inte att kontakta Tullinge Rör redan idag för att hitta den bästa lösningen för din bostad och ta steget mot energieffektiv och miljövänlig uppvärmning.

Kontakta oss