Badrumsrenovering i Stockholm

En totalentreprenör för ditt badrumsprojekt – Tullinge Rör står vid din sida!

Behöver du hjälp med Badrumsrenovering i Stockholm?

När det är dags för en badrumsrenovering i Stockholm, är Tullinge Rör din pålitliga partner som ser till att dina drömmar blir verklighet. Vi samarbetar med Firmatum Ab för att erbjuda dig en helhetslösning som garanterar högkvalitativa resultat och en smidig renoveringsprocess från start till mål.

Firmatum Kök & Badrum är specialister på kök och badrum i Stockholm

De tar sig an renoveringsprojekt som en totalentreprenör. Det innebär att de tar hand om allt, från rivning till uppbyggnad enligt branschregler med elektriker, plattsättare, byggare och VVS-arbeten från Tullinge Rör. Vi är stolta över att kunna hålla våra garantier och ta fullt ansvar för varje steg i processen för att säkerställa att dina förväntningar överträffas.

Certifierad och kompetent personal

Vi på Tullinge Rör och Firmatum Kök & Badrum sätter kvalitet och professionalism i första rummet. All vår personal har behöriga kompetenser inom sina respektive områden. Våra VVS-montörer, elektriker och badrumsbyggare är noggrant utvalda för sin expertis och erfarenhet. Med oss kan du vara säker på att arbetet utförs på bästa möjliga sätt och med högsta standard.

Boka din kostnadsfria offert idag

Vi förstår att varje badrumsrenovering är unik och kräver en skräddarsydd plan. Därför erbjuder vi kostnadsfria offertmöten där vi går igenom dina önskemål och behov. Kontakta oss genom att fylla i vår offertförfrågan.

Kontakta oss personligen och berätta om ditt behov

Kontakta oss via telefon och få rådgivning och vägledning. Firmatum’s Jimmy Ekdahl på 0705270292 eller Robin Ekdahl på 0768845900 är också tillgängliga för att svara på dina frågor och boka in ditt möte.

När det handlar om badrumsrenovering i Stockholm, lita på Tullinge Rör och Firmatum Kök & Badrum för en förstklassig service och en smidig renoveringsupplevelse. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla ditt badrum till din drömlya!

Kontakta oss