VVS-installatör i Stockholm

Erfaren VVS-installatör i Stockholm för detaljerad och helhetsorienterad service

Vi på Tullinge Rör kan stoltsera med nästan 70 års erfarenhet inom VVS-branschen. Från projektering till försäljning och allt däremellan, vi är ett av Stockholms mest pålitliga företag inom VVS-installationer. Om du letar efter en pålitlig och erfaren VVS-installatör i Stockholm, har du kommit till rätt ställe.

Vi förstår vikten av att inte bara ta hand om stora projekt utan även att vara uppmärksamma på de små detaljerna. Att anlita en kunnig VVS-installatör (rörmokare) är avgörande för att säkerställa korrekt installation av vatten- och avloppsledningar. Felaktig dragning kan potentiellt leda till betydande problem i framtiden. Med våra kunniga installatörer kan du vara trygg i att arbetet utförs korrekt och noggrant.

Vi tar ansvar för vårt arbete och har expertkunskap inom VVS-området

Våra VVS-installatörer hanterar allt från enkel installation av kranar till anslutning av avancerade värmepumpssystem. Oavsett om det gäller service i butik på Bernströmsvägen 2 mellan Tumba och Tullinge, eller ute på fältet där vi erbjuder allt från traditionell VVS-service till kompletta installationsprojekt, är vi redo att hjälpa dig.

Vi är stolta över att vara en av de ledande aktörerna i Stockholm när det gäller installation av värmepumpar i både villor och fastigheter.

Vår personal – vår största tillgång för bästa service

Våra VVS-installatörer är inte bara yrkesmässiga rörmokare med omfattande erfarenhet, de är också en del av ett auktoriserat VVS-företag genom Säker Vatten. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter att ge dem de bästa förutsättningarna för att utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt.

Kvalitets- och miljöarbete och regelbundna utbildningar för ökad kundnöjdhet

Genom kontinuerligt kvalitets- och miljöarbete, regelbundna utbildningar och nära kontakt med vår personal skapar vi en arbetsmiljö som främjar engagemang och motivation. Detta leder i sin tur till ökat välmående för våra medarbetare och ökad kundnöjdhet.

Om du behöver hjälp med VVS i Stockholm, tveka inte att kontakta oss.

Vi står redo att bistå dig med alla dina VVS-behov.

Telefontid:

Vardagar 07-16
Lördag, Söndag stängt

VVS-Installatör i Stockholm Tullinge Rör

Kontakta oss