Värme & Energi i Stockholm

Effektivisera ditt värmesystem

Tullinge Rör har stor kompetens och rätt produkter för att effektivisera ditt värmesystem.

Behöver du byta radiatorer, övergå från direktverkande el till vattenburen värme eller installera avancerade värmepumpar och golvvärmesystem? Vi på Tullinge Rör hjälper dig med Värme & Energi i Stockholm och minskar dina energikostnader samtidigt som vi ökar din inomhuskomfort.

Värmebalansera och få jämn temperatur i hela fastigheten och sänk kostnader för uppvärmning med upp till 20%

90% skruvar upp fastighetens värmekurva när det ser ut så här i fastigheten. Det är stora temperaturskillnader i husets alla lägenheter vilket medför klagomål och felanmälningar, oljud från element och rör och ofta onödigt höga kostnader för uppvärmning eftersom de flesta då skruvar upp fastighetens värmekurva. VARNING! Det hjälper inte utan blir bara dyrare.

Värmebalansera i stället!

Värmebalans handlar om tryck, flöde och temperatur. Många fastighetsskötare ser sig som specialister på detta, men vi har träffat få som verkligen förstår det komplexa samspelet av vattenburna värmesystem i fastigheten, och det kan bli riktigt dyrt i slutändan för den som står för energiräkningen.

Vattnet i systemet transporterar energin till radiatorerna (elementen). Och eftersom vatten alltid tar den lättaste vägen, får radiatorerna längst bort i systemet alltid mindre energi och lägre temperatur. Därför får du lätt ett radiatorsystem i obalans där vissa lägenheter är för kalla eller för varma. Och det betyder både klagomål och 10-20% onödigt hög energiförbrukning. Lösningen är en korrekt injustering från Tullinge rör. Vi har över lång erfarenhet och har justerat in rätt värme.

Följande symptom tyder på att din fastighet behöver injustera värmesystemet:

  • Oljud i systemet (visslande-  väsande ljud)
  • Stora temperaturskillnader i olika delar (eller lägenheter) av fastigheten,
  • Svårt att få ordentlig värme högst upp i fastigheten

 

Effektiv och pålitlig uppvärmningslösning genom Tullinge Rör

Med vår gedigna erfarenhet och högkvalitativa produkter kan vi skräddarsy lösningar som passar just din bostad i Stockholm perfekt. Vi förstår vikten av att ha ett välfungerande värmesystem i Stockholm, särskilt med de långa och kalla vintrarna som präglar staden.

Expertis och branschledande produkter inom värme & energi i Stockholm

Med vår expertis och branschledande produkter kan vi inte bara hjälpa dig att sänka dina energikostnader utan också minska din miljöpåverkan genom att övergå till mer hållbara uppvärmningsalternativ.

Vi guidar dig genom processen att välja och installera rätt radiatorer för din bostad, och genom att byta från direktverkande el till vattenburen värme kan du dra nytta av en mer kostnadseffektiv och energieffektiv uppvärmningsmetod. Dessutom kan våra erfarna tekniker installera moderna värmepumpar och golvvärmesystem som inte bara ger jämnare värme utan också minskar din energiförbrukning och därmed dina kostnader i längden.

Dedikerat team erbjuder hållbara uppvärmningslösningar

Vi på Tullinge Rör är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och hållbara uppvärmningslösningar till våra kunder i Stockholm. Vi lyssnar på dina behov och önskemål och arbetar tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för din bostad i Stockholm.

Ta det första steget mot en mer energieffektiv och miljövänlig uppvärmning i Stockholm genom att kontakta Tullinge Rör redan idag.

Kostnadsfri rådgivning och offert inom värme & energi

Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och hjälper dig att hitta den optimala lösningen för din bostad. Vänta inte längre – låt oss hjälpa dig att maximera din värmeeffektivitet och skapa en varmare och mer bekväm miljö för dig och din familj i Stockholm.

Välkommen till Tullinge Rör för ett värmande samtal!

Telefontid:
Vardagar 07-16
Lördag, Söndag stängt

Kontakta oss