VVS Montör Stockholm

Ta hjälp av en VVS montör i Stockholm hos Tullinge Rör!

Med 70 år i branschen är vi på Tullinge Rör det självklara valet när du efterfrågar VVS montörer. Vi hjälper till med allt från projektledning till installation inom VVS. Har du ett behov av en VVS montör i Stockholm har du kommit rätt!

Vi på Tullinge Rör är en trygg och flexibel partner som hjälper till med små som stora projekt. Att låta en VVS montör (rörmokare) sköta vatten och avloppsledningar är ett smart val. Ett misskött arbete inom VVS kan resultera i större problem som kan bli väldigt kostsamma att åtgärda. Vi på Tullinge Rör har experter inom det området och ansvarar för att projektet utförs på rätt sätt.

Vanliga arbetsuppgifter för en VVS-montör är att montera eller utföra service på rör och annan utrustning för vatten, värme och sanitet i lägenheter, hus och andra lokaler.

  • När du ska genomföra en renovering och måste göra en rördragning i kök, badrum eller andra våtutrymmen.
  • Vid installation av diskbänk, badkar eller toalettstol.
  • Köp och installation av värmepump eller varmvattenberedare.
  • Köp och installation av ett värmesystem som element, solvärme eller elpanna.
  • Om du upptäcker problem med avlopp eller andra rörsystem i ditt hem.

Vi på Tullinge Rör har som mål att hjälpa dig som kund så snabbt som möjligt. I många fall kan det uppkomma problem i hemmet som kan behöva snabba åtgärder. Därför tar det inte lång tid för oss på Tullinge rör att åka till dig och få problemet åtgärdat innan det orsakar större problem. Om du söker efter en VVS montör i Stockholm så är vi på Tullinge Rör redo att hjälpa dig. Auktoriserat VVS-företag genom Säker Vatten. Kontakta oss redan idag!

Kontakta oss