Bergvärme Kostnad i Stockholm

Vad kostar installation av bergvärme i Stockholm?

“Bergvärme kostnad” är en väldigt vanlig sökterm på den svenska marknaden. Det finns inte endast ett svar utan flera på vad installation av bergvärme kostar. Det finns en hel del faktorer som påverkar priset. Vi på Tullinge Rör i Stockholm får ofta denna fråga och för att ge ett ungefärligt prisförslag är det bäst att kontakta oss via e-post eller telefon. Vi är ett Auktoriserat VVS-företag genom Säker Vatten.

Behovet av typ av värmepump vid bergvärme i Stockholm varierar

Anledningen till varför det inte finns ett enkelt svar är för att du som kund inte enbart köper en värmepump när du installerar bergvärme i Stockholm. Du köper en installation som kan variera i pris beroende på omständigheterna. Genom att kontakta oss per e-post eller att ringa så kan vi på Tullinge Rör ta fram ett ungefärligt prisförslag på installation av bergvärme i Stockholm.

Vad kostar bergvärme?

För att ta fram ett pris för just dig på vad bergvärme kostar att installera i Stockholm så behöver du boka ett hembesök, tillsammans går vi sedan igenom vilka förutsättningar som finns. För att få en uppfattning om var prisnivån börjar på för en installation av bergvärme i Stockholm så ligger priset på ca 100.000 Kr och mer.

Tips till dig som jämför kostnad på bergvärme i Stockholm:

Inga gömda kostnader

När du jämför offerter på kostnaden gällande installation av bergvärme i Stockholm så ska du vara noga med att få en specifikation på vad som ingår i installationen. Det ska inte finnas några nya kostnader som uppkommer under projektets gång.

Bra kvalité på värmepumpen

Lägre installationskostnader kan bli mer kostsamma över tid om värmepumpen inte är av bra kvalité i Stockholm. Det bästa är att begära en energikalkyl för att få en bild av vad värmepumpen kommer att prestera över tid. Värmepumpsmodeller finns i olika priser med prestanda och effektstorlek som kan variera. Därför är det bra att välja en värmepump som passar dig och dina krav i Stockholm.

Priset ska sättas utifrån dina förutsättningar

Att lägga ett fast pris över telefon är inte en bra idé för att då krävs det en rätt hög marginal för att ta hänsyn till alla oförutsedda händelser i Stockholm. Därför rekommenderar vi på Tullinge Rör att istället boka in ett hembesök där ett mer exakt pris kan presenteras efter att vi har besökt och analyserat dina behov och krav i Stockholm.

bergvärme kostnad

Kontakta oss