Luftvärmepump i Stockholm

Luftvärmepump i Stockholm för energieffektiv och miljövänlig uppvärmning

Vill du spara pengar och energi samtidigt som du värmer upp ditt hem på ett miljövänligt sätt? Då är en luft-luftvärmepump något för dig.

Fördelar med luft-luftvärmepumpar i Stockholm:

  • Uttnyttja solens gratisenergi: Luft-luftvärmepumpar använder solens energi lagrad i utomhusluften för att effektivt generera värme eller kyla för ditt hus i Stockholm.
  • Hämta energi och maximera effektivitet: Genom att hämta energi från utomhusluften och effektivt utvinna värme och kyla kan våra luft-luftvärmepumpar minska dina kostnader avsevärt – i bästa fall med över 75 procent.
  • Oberoende av väderförhållanden i: Oavsett om det är varmt eller kallt utomhus kan en luft-luftvärmepump dra nytta av solens gratisenergi, som lagras i luften. Våra produkter är designade för att effektivt utnyttja denna gratisenergi och optimera ditt inomhusklimat.

 

Varför välja Mitsubishi Electric Sverige i Stockholm:

  • Högkvalitativ och pålitlig produkt: En luft-luftvärmepump från Mitsubishi Electric Sverige erbjuder hög kvalitet och pålitlighet för långvarig användning.
  • Trygghet och service: Vid köp av en luft-luftvärmepump från Mitsubishi Electric Sverige genom en auktoriserad installatör/återförsäljare i Stockholm får du 5 års garanti och möjlighet att förlänga garantin upp till 16 år med en trygghetsförsäkring.
  • Snabb återbetalning: Kostnadsbesparingarna är så betydande att de ofta möjliggör återbetalning av installationsinvesteringen inom bara några år.

 

Välj Tullinge Rör för värmepumpinstallation i Stockholm:

  1. Erfarenhet och expertis: Tullinge Rör är en av de största aktörerna i Stockholm för värmepumpinstallationer i både villa och fastighet.
  2. Showroom för värmepumpar i Stockholm: Besök vårt showroom på Bernströmsvägen 2 mellan Tumba och Tullinge i Södra Stockholm för att se och jämföra olika modeller.
  3. Certifierade installatörer i Stockholm: Våra certifierade installatörer erbjuder professionell rådgivning och service för dina värmepumpbehov i Stockholm.
  4. Gratis råd och offerter: Kontakta oss redan idag för gratis rådgivning och offerter för värmepumpar i Stockholm med omnejd.

 

Få kostnadsfri rådgivning kring rätt val av luftvärmepump i Stockholm:

Tveka inte att kontakta Tullinge Rör redan idag för att hitta den bästa lösningen för din bostad i Stockholm och ta steget mot energieffektiv och miljövänlig uppvärmning.

Luftvärmepump i Stockholm

Kontakta oss