Företag

Byggföretag, fastighetsföreningar och bostadsrättsföreningar

Förutom vår kompletta VVS-butik och installationer mot privatpersoner arbetar vi också med kompletta lösningar mot företag.

Byggföretag:

Tillsammans med byggbolagen jobbar vi med installation och service av allt från avlopps- och tappvattensystem till värmedistribution och värmeproduktion.Storlek och typ av jobb varierar mellan villabyggen, flerfamiljshus, kontor och industri. Exempel på jobb är allt från kompletta badrum och värmesystem till att byta blandare och WC samt åtgärda vattenskador.

Fastighetsägare:

Hjälp för fastighetsägare
Äger eller förvaltar du en fastighet? Vi på Tullinge Rör kan hjälpa dig med såväl service som löpande underhåll när det gäller byta ut stammar och renovera badrum samt när element strular eller kranar droppar allt som rör vatten- och uppvärmningssystem i hela fastigheten. Genom samarbetspartners erbjuder vi också full service inom el.

Bostadsrättsföreningar:

Riva och bygga ny tvättstuga
Då vi har en stor kunskap om vad medlemmarna i din bostadsrättsförening vill ha. Vilka produkter och varumärken de vill ha, vilket är bra för er när ni står inför ett stambyte, nya badrum, tvättstuga, byte av termostater och element.

Service Partner:

Vi på Tullinge rör gör vi hundratals jobb i badrum varje år. Med vår Rörmokarservice kan vi upprätta ett serviceavtal, där vi åtgärdar droppande kranar, stopp i avlopp, kalla element och vattenskador. Vi är certifierade enligt Säker Vatten.

Telefontid:
Vardagar 07-16
Lördag, Söndag stängt