Rörmokare Södertälje

Din rörmokare och VVS-installatör i Södertälje!

Har du drabbats av stopp i avlopp och inte kunnat åtgärda felet själv? Då kan du behöva hjälp av en rörmokare som kommer ut och hjälper dig. Vi på Tullinge Rör är nära till hands och har rörmokare i Södertälje som åker ut till dig. Om det finns läckor eller större problem som behöver åtgärdas omedelbart så kan du ringa oss på vårt direktnummer.
 
Idag är vi på Tullinge Rör verksamma i både Stockholm och Södertälje och kan åka ut till dig vid behov.

VVS-installatörer Södertälje

Vi på Tullinge Rör assisterar inom det mesta inom VVS. Med välutbildade rörmokare har vi möjlighet att hjälpa dig med vattenberedare, panna, byten och installation av värmepump. Vi har också möjlighet att hjälpa till med byte av radiator, byte av direktverkande el till vattenburen värme.

Rörmokare Södertälje

Problem med rör och avlopp kommer oftast plötsligt och oönskat. Därför har vi som mål att alltid assistera när problem inträffar. Vi utför arbeten inom VVS i Södertälje och har möjlighet att åka ut snabbt vid problem. Om det gäller offertförfrågan eller en allmän fundering går det bra att ringa till vårt direktnummer så hjälper vi dig. Våra rörmokare står alltid redo och är till förfogande för att åka ut snabbt till dig i Södertäljeområdet.

Anlita en rörmokare i Södertälje till ett bra pris

När du anlitar våra rörmokare och VVS-installatörer som privatperson erbjuder vi det förmånliga ROT-avdraget. Enligt Skatteverkets regler får du göra avdrag på 30 procent av arbetskostnaden, inklusive moms (upp till 50 000 kronor per person). Auktoriserat VVS-företag genom Säker Vatten.

Kontakta oss