VVS-installatör

VVS-installatör med vana att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten.

Vi har snart 70 års erfarenhet av allt ifrån projektering och försäljning till installation och efterservice är Tullinge rör ett av Stockholms ledande VVS företag. Är du behov av VVS montör i Stockholm, kanske en rörmokare? Då har du kommit rätt!

I oss hittar du en trygg och flexibel partner som är van att arbeta med såväl de små detaljerna som den stora helheten. Det är ett klokt val att låta en VVS Installatör (rörmokare) sköta vatten och avloppsledningar, skulle det bli en felaktig dragning kan det ställa till med stora problem.

Vi tar ansvar för vårt arbete och är experter inom detta område. En VVS montör arbetar med allt från att koppla in kranar till att ansluta värmepumpar och andra vatten burna värmesystem.

Tullinge rör finns såväl i butik – på Bernströmsvägen 2 mellan Tumba Tullinge – som ute på fältet, där vi erbjuder allt från traditionell vvs-service till kompletta installationer alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad.

Tullinge rör är också idag en av de större aktörerna i Stockholm på värmepumpsinstallationer i både villa och fastighet.

 

Vår personal är vår viktigaste resurs

 

Våra VVS-installatörer är professionella rörmokare med lång yrkeserfarenhet. Vi är också ett Auktoriserat VVS-företag genom Säker Vatten. Att ge vår personal förutsättningar att utföra arbetet på bästa sätt resulterar i engagerade och motiverade medarbetare.

Det i sin tur leder till ökat välmående och nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kontinuerligt kvalitet- och miljöarbete, utbildningar samt nära kontakt med vår personal.

 

Telefontid:
Vardagar 07-16
Lördag, Söndag stängt

VVS Installatör Tullinge Rör

Kontakta oss