Rörmokare Hägersten

Din pålitliga rörmokare i Hägersten!

Har du behov av en rörmokare i Hägersten? Vi på Tullinge Rör har möjlighet att snabbt hjälpa dig med dina VVS behov. Läckor, översvämningar och rörproblem är vanliga förekomster i hemmet som behöver åtgärdas direkt för att inte orsaka större problem. Dessa typer av problem har vi möjlighet att åtgärda omgående genom att du ringer till 08–778 00 15.
Det är alltid viktigt att anlita en rörmokare med rätt erfarenhet inom VVS. Vi på Tullinge Rör har över 70 års samlad erfarenhet inom VVS med tillhörande certifieringar. Att ha en pålitlig rörmokare är inte enbart till för akuta problem men också för renoveringar som berör värme och vatten. Det kan exempelvis handla om småfix som vattenkranar, packningar eller olika rördelar. Vi har möjlighet att hjälpa till i området Hägersten och åker gärna ut till dig för att se vad som behöver göras.
 

Vi fixar små detaljer till den stora helheten

Hos oss på Tullinge Rör kan du känna dig säker med jobb avseende avlopp och rör. Vi är vana med att arbeta allt från små detaljer som till den stora helheten. Om du söker VVS installatörer för att sköta vatten och avloppsledningar har du kommit rätt. Vi har både VVS installatörer och VVS montörer som är experter inom sina respektive områden. Våra VVS montörer hjälper till med installation av kranar och anslutningen till värmepumpar och andra vattenburna värmesystem.
 
Oavsett vad du söker inom VVS så är det oss på Tullinge Rör du ska kontakta. Vi arbetar dagligen med olika VVS-arbeten och våra rörmokare har rätt utbildning och kompetens.
 

Rörmokare i hägersten som åker ut till dig

Finns det akuta problem som behöver åtgärdas direkt är det bäst att du ringer till oss eller skickar ett meddelande via e-post. Vi erbjuder allt från traditionell vvs-service till kompletta installationer som vi åker ut och hjälper till med. Välkommen till din rörmokare i Hägersten!

Anlita en rörmokare i Hägersten till ett bra pris

När du anlitar våra rörmokare och VVS-installatörer som privatperson erbjuder vi det förmånliga ROT-avdraget. Enligt Skatteverkets regler får du göra avdrag på 30 procent av arbetskostnaden, inklusive moms (upp till 50 000 kronor per person). Auktoriserat VVS-företag genom Säker Vatten.

Kontakta oss